Fodbold nyheder

Formsvage West Ham driller Old Trafford

Af Torsten Brix

Er Ole Gunnar Solskjær-effekten forsvundet? Spillet var skidt imod West Ham, men hjemmeholdet vandt efter to mål af Paul Pogba.

Efter fire nederlag i deres sidste fem kampe var Manchester United pisket til at vinde deres hjemmekamp lørdag aften imod West Ham. Ved pausen førte Manchester United 1-0, efter de havde fået lidt dommerhjælp.

Først fik Juan Mata et lidt tvivlsomt straffespark, mens dommer Graham Scott tøvede noget med at dømme det samme i den anden ende på trods af, at Phil Jones havde godt fat i Manuel Lanzini. United-straffesparket scorede Paul Pogba sikkert på, som du kan se her:
Pauseføringen til Manchester United kom, efter de ikke har spillet særlig godt i de første 45 minutter, og derfor var det ikke så overraskende, at West Ham udlignede i starten af anden halvleg. Efter en stor fejl af De Gea endte bolden hos føromtalte Lanzini, og han kunne spille Felipe Anderson fri ved den fjerneste stolpe, så brasilianeren let kunne score sit niende sæsonmål.
Med femten minutter igen sendte den indskiftede Michail Antonio et solidt skud på overliggeren og kort efter fremtrangt den lille englænder en gigantisk redning fra David De Gea, og det blev kampafgørende. For to minutter efter scorede Pogba igen på straffespark efter skidt forsvarsspiller af Fabian Balbuena. Se redningen her:
I 2019 har West Ham kun vundet fire af 13 Premier League-kampe og blot en af de sidste fire, hvilket var imod nedrykningsramte Huddersfield. Derudover har West Ham ikke vundet på Old Trafford i et dusin år, men havde en god chance i dag, men det satte De Gea og Pogba en stopper for… selvom West Ham drillede på Old Trafford.


Manchester United – West Ham: 2-1 (1-0)
1-0: Paul Pogba (19, str.)
1-1: Felipe Anderson (54)
2-1: Paul Pogba (81, str.)
Dommer: Graham Scott

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik