Fodbold nyheder

Barcelona var Lyon overlegne

Af Ryan Svale

FC Barcelona er videre til kvartfinalen i Champions League efter en 5-1 over Lyon.

Efter 0-0 i det første opgør var spændingen stadig intakt, da FC Barcelona hjemme på Camp Nou tog imod Lyon i returopgøret i Champions Leagues ottendedelsfinale.

FC Barcelona var dog var stærke for Lyon, der ikke fik mange ben til jorden på Camp Nou.

Efter 18 min blev Luis Suárez nedlagt i feltet og fik dermed et straffespark. Det tog Lionel Messi sig og han eksekverede på flotteste vis, i form af et panenka-spark.

Phillipe Coutinho fordoblede scoringen i det 31, minut, da han nærmest kunne drible bolden i mål, efter flot forarbejde af Luis Suárez.

I anden halvleg kom der spænding tilbage i opgøret, da Lucas Tousart efter klumpspil i felter modtog bolden. Den tæmmede han med brystet og flugtede ind i målet til en reducering.

Dermed var håbet tilbage for Lyon, men det blev dog hurtigt slukket af Lionel Messi, der i det 78. minut tog sagen i egen hånd. Den argentinske troldmand driblede og udførte flere skudfinter inden han tilsidst stille og roligt lagde bolden ind i målet. Lyon-keeperen fik lappen på afslutningen, men det var ikke nok til at forhindre scoringen.

Få minutter efter lukkede og slukkede Gerard Piqué for ballet, da han sneg sig frem i feltet og modtog en fantastisk aflevering af Lionel Messi, som han blot skulle sætte en inderside på.

Indskiftede Ousmane Dembélé kom også på scoringstavlen, da han scorede det sidste mål til 5-1.

Dermed kan FC Barcelona altså booke billet til kvartfinalerne i Champions League, som det eneste spanske hold i år.

FC Barcelona – Lyon 5-1 (2-0)
1-0: Lionel Messi (18' straffe)
2-0 Phillipe Coutinho (31')
2-1 Lucas Tousart (58')
3-1 Lionel Messi (78')
4-1 Gerard Piqué (81')
5-1 Ousmane Dembélé (86')

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik