Fodbold nyheder

Drømmetræf i AaB-nederlag

Af Torsten Brix

Tandløse nordjyder fik tæsk ved Limfjordens vande… på et dusin minutter.

Efter en times spil af søndagens opgør imod AaB scorede den blot 21-årige Randers-spiller Mikkel Kallesøe et af sit sjældne mål. Forinden havde Randers været totalt dominerende, og allerede efter den første halvdel af første halvleg var Jakob Blåbjerg tæt på at lave to selvmål. Derudover havde gæsterne fra Randers masser af chancer imod en godtspillede Jacob Rinne i AaB-målet.

Kampen var en direkte duel om vigtige point for at komme ind i den eftertragtede Top 6, og inden opgøret var Randers placeret under storebror AaB, men det var ikke til at se i opgøret, hvor Randers var klart bedst.

Til kampen havde den nye AaB-træner Jacob Friis foretrukket Philipp Ochs på venstre-backen fremfor Jakob Ahlmann, og det var en dårlig ide. For kort efter føringsmålet var den unge tysker placeret på den forkerte side af Benjamin Stokke, der scorede til 2-0.

Inden opgøret havde Kallesøe ikke scoret et eneste Superliga-mål, og sørme om han ikke også scorede til 3-0 på et rent drømmetræf afviklet tættere på midterlinjen end målfeltet. Et helt unikt mål imod de hjemmebanesvage nordjyder – så der var et drømmetræf i AaB-nederlag.AaB – Randers: 3-0 (1-0)
1-0: Mikkel Kallesøe (60)
2-0: Benjamin Stokke (65)
3-0: Mikkel Kallesøe (72)
Tilskuere: 4.723
Dommer: Jørgen Burchardt

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik