Fodbold nyheder

Kante glad for ny rolle

Af Obaida El-Itr

N'Golo Kante har ikke noget imod at spille lidt mere offensivt, hvis det gavner holdet.

Chelsea og Manchester City brager sammen på Etihad Stadium søndag eftermiddag og der er lagt op til en hæsblæsende kamp, da begge hold har brug for alle tre point. Manchester City jagter Liverpool og et nederlag mod Chelsea vil betyde, at Peps tropper kommer seks point efter Liverpool-mandskabet. Uniteds sejr i går var årsag til, at Chelsea røg ned på femtepladsen. Alt andet end et nederlag i dag er nok til, at de igen ryger op foran Manchester United.

Sidst de to hold mødtes scorede Kante Chelseas første mål, og i holdets seneste kamp mod Huddersfield assisterede franskmanden nyankomne Huguain. Under Conte spillede Kante dybere på banen og fungerede som 6'er. I år er den position besat af Jorginho, og derfor har Kante fået en mere offensiv rolle, hvilket han er godt tilfreds med.

- Jeg synes, at jeg har forbedret mange aspekter i mit spil. Jeg har forbedret mig i kombinationsspillet på den offensive del af banen, forbedret mine afleveringer fremad banen, og jeg er blevet bedre til score og sætte mine holdkammerater op. Jeg har udviklet mig, men jeg har stadig meget at lære, og jeg vil arbejde hårdt for at tilpasse mig managerens spillestil, siger Kante ifølge Chelseas officielle hjemmeside.

- Jeg nyder at spille i den position, og det vigtigste for mig er at vinde titler, siger franskmanden.

Sidste sæson formåede Kante at score et mål i 34 Premier League-kampe. I år har han allerede scoret tre mål i 25 Premier League-kampe.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik