Fodbold nyheder

Serie A-klubber taler med de Ligt-agent

Af Stefan Lindahl

Ajax-forsvaren Matthijs de Ligt blev i sommer forbundet med blandt andet FC Barcelona. Nu vil to italienske klubber overhale catalanerne i kampen om hollænderen.

Det har længe været kendt, at FC Barcelona ønsker sig den 19-årige Ajax-forsvarer Matthijs de Ligt. I dag skriver italienske Calciomercato, at de mener at vide, at to italienske klubber vil snuppe kometen for næsen af catalanerne. De to klubber der nævnes, er AC Milan og Roma.

Hollænderens agent Mino Raiola har ifølge mediet allerede snakket med FC Barcelona omkring spilleren, men en italiensk interesse kan ændre udgangspunktet, mener mediet. Sidste sommer var de Ligt på besøg hos Juventus, da Torino-klubben overvejede hollænderen som den langsigtede defensive løsning. Klubben formåede dog ikke at få gjort en handel færdig, og derfor er spilleren stadig i Ajax. Den hollandske klub vil angiveligt have lige under 400 mio. kroner for talentet.

Mediet fortæller, at det angiveligt er Mino Raiola selv der har startet kommunikationen med AC Milan og Roma, for at lokke FC Barcelona og Juventus til at købe spilleren dyrere, end måske først anslået. De Ligt er allerede anfører i Ajax, og har ni A-landskampe for det hollandske landshold. Trods sin unge alder kan spilleren i løbet af denne sæson runde 100 førsteholdskampe for Amsterdam-klubben.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik