Fodbold nyheder

Ramsey skifter efter sæsonen

Af Stefan Lindahl

Aaron Ramsey har nu fortalt, hvorfor han forlader Arsenal til sommer.

Arsenal-waliseren Aaron Ramsey har overfor rapporterer løftet sløret for, hvorfor han forlader London-klubben efter denne sæson, skriver Football Italia. Spilleren er blevet rygtet til flere italienske klubber, hvor AC Milan, der har tilknyttet den tidligere Arsenal-mand Ivan Gazidis, ligger forrest i feltet i jagten efter den 27-årige midtbanespiller. Andre italienske aspiranter til spilleren er den italienske hovedstadsklub Lazio og de forsvarende mestre Juventus.

- Vi troede, at vi var et sted, hvor vi havde en aftale, men det er ikke længere tilfældet, siger Ramsey.

- Det er en beslutning de(Arsenals ledelse, red) har taget. Ting sker i fodbold, og det må man bare affinde sig med, og fortsætte med at præstere det bedste man kan.

- Det er alt, jeg koncentrerer mig om, og jeg gør selvfølgelig det bedste, jeg kan for Arsenal. Selvfølgelig. Jeg er på kontrakt i Arsenal, og jeg gør mit bedste i denne sæson for at forsøge at nå noget specielt med klubben.

Ramsey kom til Arsenal i 2008 fra walisiske Cardiff. Siden ankomsten til Emirates er det blevet til et hav af skader, men de senere år har waliseren været en nøgle-spiller på Arsenal-midtbanen, hvor han i stor stil har bidraget med scoringer og oplæg. I Arsenal-tiden er det også blevet til 55 walisiske landskampe, med semifinalen ved EM i 2016 som den store milepæl.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik