Fodbold nyheder

Alle vil have ”Den nye Lewandowski”

Af Stefan Lindahl

I sommer tog Krzysztof Piatek til Genoa. Allerede nu er hans værdi ti-doblet. Nu meldes mange storklubber interesserede i angriberen.

Napoli, Bayern München, Juventus, Chelsea og FC Barcelona er bare nogle af de storklubber der, ifølge mediet Gazetta dello Sport, følger den 23-årige polak Krzysztof Piatek, som har taget Serie A med storm. Piatek har i sæsonens første otte ligakampe for Genoa nettet hele ni gange, hvilket er hele 75% af Genova-klubbens mål. Hans utrolig skarphed har givet ham tilnavnet ”Den nye Lewandowski”.

Genoa hentede ham i sommer for 30 mio. kroner, og nu menes angriberen at være 300 mio. kroner værd altså en ti-dobling. Ifølge mediet ligger Juventus, Napoli og Bayern München i pole position til at overtage angriberen med Chelsea og FC Barcelona lige efter i kapløbet. Klubberne vil ifølge mediet forsøge at hente Piatek allerede til januar.

Gazzetta dello Sport meddeler dog, at Genoa-præsident Enrico Preziosi ikke er lun på den idé. Han vil angiveligt ikke sælge allerede til januar også selvom et bud skulle ramme de 300 mio. kroner. Mediet fortæller, at en mulig køber vil være klar til at låne polakken tilbage til Genoa resten af indeværende sæson, men den stædige præsident ønsker ikke at sælge profilen.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik