Fodbold nyheder

Vildt United-comeback mod Newcastle

Af Daniel Pantic

Manchester United var bagud 0-2, men Mourinhos tropper formåede at vende det til sejr.

Manchester United har fået en dårlig sæsonstart, hvor det er blevet til nederlag til Brighton og West Ham, så der var pres på Manchester United-manager Jose Mourinho forud for dagens kamp, og det havde også været fremme i de engelske medier, at kampen mod Newcastle måske kunne blive den sidste for Jose Mourinho.

Både Manchester United og Newcastle havde brug for point i aftenens opgør, hvor det er blevet til historisk dårlig sæsonstart for begge klubber.

Newcastle startede kampen godt og efter syv minutters spilletid skulle Rafael Benitez' tropper komme på 1-0. En omstilling som sendte Kennedy i dybden, som udstillede Ashley Youngs dårlige forsvarsspil, og Kennedy sparkede bolden i det lange hjørne.

Det blev dog værre for United tre minutter efter scoringen, da gæsterne bragte sig foran 2-0. Et indlæg endte hos Yoshinori Muto, som efter en fin vending sendte bolden i nettet til 2-0, og igen var det Ashley Young som blev udspillet for sit dårlige forsvarsspil.

Manchester United havde et par fine muligheder i første halveg, men de kunne ikke få hul på bylden, og stillingen var dermed 0-2 ved pausen.

Det var et forvandlet Manchester United-mandskab som kom ud efter pausen. Efter 51 minutters spilletid brændte det på i Newcastle-målet, da Nemanja Matić brændte på et nærmest tomt mål efter en retur fra Newcastle-keeper Martin Dubravka. Stillingen var fortsat 2-0 til Newcastle.

Efter 70 minutter blev dette resultat dog ændret. Indskiftede Juan Mata tog sig af et frispark og spanieren sendte bolden henover muren og flot ind i mål, og dermed var der reduceret.

Manchester United væltede i chancer, men forløsningen skulle komme efter 76, hvor Anthony Martial trak ind i banen og sparkede bolden ind i venstre side af målet. 2-2 og der var spænding påny.

Det var ren belejring af Newcastle-målet i de sidste minutter af kampen, men de kunne ikke holde stand. Ashley Young som ikke havde spillet en god kamp, sendte et indlæg til indskiftede Alexis Sanchez, som gjorde til 3-2 til United, som fuldendte comebacket og dermed brød jublen løs på Old Trafford, og der må også have lydt et lettelsens suk hos Jose Mourinho da fløjten lød for sidste gang, og Manchester United havde fået de tre point.

Manchester United – Newcastle: 3-2 (0-2)
0-1: Kenedy (7')
0-2: Yoshinori Muto (10')
1-2: Juan Mata (70')
2-2: Anthony Martial (76')
3-2: Alexis Sánchez (90')

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik