Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Stefan Thomsen

Premier League vender tilbage med et brag lørdag eftermiddag, og de to kombattanter fylder naturligvis meget i det engelske.

Arsenal-manager Unai Emery er fast besluttet på at beholde den spanske back Nacho Monreal trods interesse fra Barcelona. (Mirror)

Den engelske landsholdsspiller Harry Maguire har ikke en frikøbsklausul i sin kontrakt hos Leicester, hvilket åbner en mulighed for Manchester United til at forhandle med klubben om spilleren. (Express)

Tottenham-manager Mauricio Pochettino har ikke afvist, at forsvarsspilleren Toby Alderweireld vil forlænge sin aftale med klubben. (Express)

England-angriberen Raheem Sterling har anmodet om en lønforhøjelse hos Manchester City, der vil gøre ham til en af klubbens bedst betalte spillere. (Times)

Liverpool ser ud til at have alle man klar mod Tottenham lørdag, idet et privatfly hentede den brasilianske trio bestående af Alisson, Fabinho og Roberto Firmino i USA, så de kunne nå at træne sammen med deres holdkammerater. (Mirror)

Roma vil gerne af med frikøbsklausulerne hos Kostas Manolas og Lorenzo Pellegrini, som er eftertragtet af henholdsvis Chelsea og Manchester City. (Calciomercato)

West Brom har endnu ikke taget en beslutning om hvorvidt de skal tilknytte den erfarne duo Wes Hoolahan og Russell Martin, som begge har trænet med klubben under landskampspausen. (Birmingham Mail)

Mauricio Pochettino er ikke bekymret over Harry Kanes præstationer i denne sæson, hvor det er blevet til to mål i fire kampe. (Talksport)

Den 69-årige Cardiff-manager Neil Warnock har ikke fastsat sin pensionsdato endnu. (London Evening Standard)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik