Fodbold nyheder

Sky: Newcastle handler hos nedrykkere

Af Stefan Lindahl

Newcastle er endnu en gang på jagt i det nuværende vindue. Stort medie rapporterer, at der er defensiv forstærkning på vej.

Ifølge Sky Sports er Swansea-forsvareren Federico Fernández på vej mod Newcastle, og en fortsat tilværelse i landets bedste række. Han skulle være så tæt på et skifte, at et lægetjek vil foregå senere i eftermiddag. Den 29-årige italiensk-argentiner kom til Swansea fra Napoli for godt 75 mio. kroner i sommeren 2014. I sidste sæson spillede han 30 kampe for nedrykkerne.

Newcastle har i sommerens vindue handlet ind flere gange. Fernández vil være den syvende nye signing, og endnu en defensiv forstærkning til ”The Magpies”, foruden købet af Fabian Schär hos de spanske nedrykkere Deportivo la Coruña, som i næste sæson befinder sig i den spanske Segunda Division.

Swansea, der i den nuværende sæson lufter en tilværelse i den engelske Championship, står også til at miste Jordan Ayew,der i sidste sæson blev topscorer for holdet 11 mål, som rygtes kraftigt på vej til Crystal Palace, på en låne-aftale sæsonen ud. Der også er et rygte fra Sky Sports.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik