Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Mikkel Fuhr

Salget af Cristiano Ronaldo har for alvor fået hjulene til at dreje rundt i rygtemøllen.

Chelseas Eden Hazard er bookmakernes favorit til at erstatte Cristiano Ronaldo i Real Madrid, og han vil angiveligt forlade Stamford Bridge, hvis ikke Chelsea viser handlekraft under sommerens transfervindue. (Football London)

Handelen kan ligeledes betyde, at Juventus bliver nødt til at sælge flere af deres spillere for ikke at komme i problemer med Financial Fair Play. Stefano Sturaro skulle være den første, man er villig til at sende afsted, hvorfor både Newcastle og Wolverhampton har meldt deres interesse. (Birmingham Mail)

Liverpool er parate til at byde 675 millioner kroner for Juventus Paulo Dybala, hvis fremtid virker usikker efter tilgangen af Cristiano Ronaldo. (Metro)

Liverpool har taget kontakt til Stoke, da ønsker at forhøre sig om Xherdan Shaqiri, der menes at have en frikøbsklausul på knap 110 millioner kroner. (Telegraph)

Liverpools Georginio Wijnaldum har fået grønt lys til at forlade Anfield, hvorfor Fenerbahce følger situationen tæt. (Mirror)

Den lange Stoke-angriber Peter Crouch er ønsket i den australske A-league, hvor han skal hjælpe med at promovere og optimere ligaens profil og struktur. (Sun)

Tottenham og Roma ligger i skarp konkurrence, om at hente Bordeauxs 21-årige stjerneskud, Malcolm. (France Football)

Everton vil angiveligt tilbyde Barcelona 177 millioner kroner for den colombianske VM-åbenbaring Yerry Mina. (Goal)

Manchester United møder konkurrence fra Juventus i deres forsøg på at hente Molde FK's 17-årige stortalent Erling Haaland. (Mirror)

Manchester United-stopperen Victor Lindelöf er ønsket på lån af flere europæiske topklubber - heribandt hans tidligere arbejdsgiver Benfica. (Sun)

Maurizio Sarri har fortalt Chelseas ejer Roman Abramovich, at han kun ønsker at tage over for nuværende manager Antonio Conte, hvis både Eden Hazard og Willian bliver på Stamford Bridge. (Football London)

Chelsea er begyndt at forhandle en ny kontrakt med deres franske talisman N'Golo Kante. Kante har tre år tilbage af sin nuværende kontrakt, men The Blues vil angiveligt tilbyde den 27-årige dynamo 1.6 millioner kroner om ugen. (Express)

Chelsea- og Real Madrid-emnet Robert Lewandowski er desperat efter at forlade Bayern München. (Star)

Liverpool overvejer at hente endnu en midtbanemand. Denne gang er der tale om PSG's polske boltværk Grzegorz Krychowiak, som tilbragte sidste sæson i West Bromwich på en lejeaftale. (Sun)

Napoli-manager Carlo Ancelotti har tilføjet Chelsea-reserven David Luiz blandt sine transferemner. (Mirror)

Southampton mangler at færdiggøre de personlige vilkår med Borussia Monchengladbach-stopperen Jannik Vestergaard før de kan offentliggøre handelen, der beløber sig i 151 millioner kroner. (Sky Sports)

Leicester er forberedte på at gøre VM-helten Harry Maguire til en af deres bedst betalte spillere ved at tilbyde ham en ny kontrakt. (Leicester Mercury)

Fulham har overhalet Chelsea og Arsenal i ræset om Nice-profilen Jean Michael Seri. (Sun)

Sunderland-angriberen Wahbi Khazri har valgt at skifte til Saint-Etienne. (Sports Witness)

Newcastle ser endelig ud til at færdiggøre lejeaftalen med Chelseas Kenedy, efter at han har bestået det obligatoriske lægetjek. (Sky Sports)

Newcastle-manager Rafael Benitez har fortalt, at han ikke ønsker at sælge Jamaal Lascelles, som ellers blev kædet sammen med West Ham. (Newcastle Chronicle)

Lille er interesseret i Everton-reserven Maarten Stekelenburg. (France Football)

Boca Juniors har budt 50 millioner kroner for Arsenals colombianske målmand, David Ospina. (Mirror)

Lyon følger West Bromwichs offensive midtbanespiller, Nacer Chadli, tæt. (France Football)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik