Fodbold nyheder

Marcelo-skade skyldes måske blød madras

Af Tobias Tange

Den brasilianske venstreback måtte udgå i deres sejr over Serbien, og nu siger hans doktor, at det kan være på grund af en madras.

Marcelo var tydeligt rørt, da han måtte lade sig udskifte med en skade i ryggen i Brasiliens kamp mod Serbien. Udskiftningen var ifølge en holddoktor mest for at der ikke skulle ske mere.

- Marcelo har en historie med skader som denne. Det kan have været hotellets madras, som var lidt blødere end normalt, der har irriteret ryggen. Skaden skete, da han lavede en roterende bevægelse og følte ubehag bagefter. Han kunne ikke fortsætte, fordi hans muskler spændte op, siger en holddoktor ifølge ESPN.

Brasiliens manager Tité kommenterede også på det, men henviste til doktoren, som kunne komme med yderligere kommentarer. Det vides endnu ikke, hvor slem skaden er.

Marcelos skade er den seneste af en lang række uheld for det brasilianske landshold, som også må undvære begge deres foretrukne højre backs i Dani Alves og Danilo, ligesom også Juventus' Douglas Costa måtte sidde ude i kampen mod Serbien med en skade.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik