Fodbold nyheder

Juventus interesseret i Spurs-profil

Af Nicolaj Jacobsen

Serie A-mandskabet fra Torino vil have fingrene i Tottenham-belgier.

Juventus går med store planer om at styrke sin midtbane forud for næste sæson, hvor de sejrsvante italienere vil forsøge at sikre sig endnu mere sølvtøj end i den forgangne sæson. Ifølge Sky Sport Italia er Tottenhams belgiske landsholdsspiller, Mousa Dembélé, en del af disse planer.

Premier League-klubben er angiveligt villige til at sælge den 31-årige belgier, hvis man kan indkassere i omegnen af 250 millioner kroner, hvilket Juventus er klar over. Derfor har den italienske gigant taget kontakt til klub og spiller for at trykprøve, hvad det vil kræve at hente den boldstærke herre til Torino.

Dembele kom til Tottenham i 2012 fra Fulham, og han har siden sin ankomst været en af klubbens mest centrale profiler på midtbanen. Han har dog igennem sin karriere døjet med en lang række skader, og med et enkelt år tilbage af sin kontrakt ser det altså ud til, at ”Spurs” er klar til at vinke farvel til belgieren.

Andre Serie A-mandskaber har også vist interesse for den VM-aktuelle belgier. Ifølge Gazzetta dello Sport var Inter Milan også interesseret i Dembélé. Men nu skulle Milano-klubben have sikret sig Radja Nainggolan fra AS Roma, hvorfor deres interesse i belgieren skulle være aftaget.

Sikrer Juventus sig den rutinerede herre, så vil det højst sandsynligt være Premier League-forstærkning nummer to til Torino-klubbens midtbane. Angiveligt har ”Den Gamle Dame” allerede sikret sig Emre Can fra Liverpool. Tyskerens kontrakt hos sidste sæsons Champions League-finalister udløber i denne måned, hvorfor han er fri til at vælge en ny arbejdsplads.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik