Fodbold nyheder

Spilforslag - VM 2018

Af Torsten Brix

Vi nærmer os slutrunden… den 14 Juni går det løs i Rusland og vi kommer her med vores bud på hvordan en måned i Rusland kommer til at forløbe.

Holdets topscorer, Argentina: Gonzalo Higuaín, odds 6,00
Higuain har alle dage på året været målfarlig og det er han så sandelig stadig, han har bombet mål ind de seneste 7-8 år i Europa. Messi er naturligvis favorit, men han har ikke altid været skarp for Argentina, og vi ser ham faktisk som manden der via assister skal sørge for at det her spil går hjem. Higuaín kommer til at starte inde i, hvis ikke alle, så langt de fleste af Argentinas kampe og han skal nok få sine chancer. Odds 6,00 er simpelthen for højt.


Når til semifinalen: Belgien, odds 3,25
Belgien har så stærkt et hold at det nærmest er uhyggeligt. Fra midten og op er der ikke andet end klassespillere. Vi har Belgien som den helt store overraskelse til den her slutrunde. Om de bliver 1 eller 2 i gruppen kommer ikke til at betyde så meget, det vil betyde, at man formentlig enten møder Polen eller Colombia i 1/8 finalerne, og hvem man så møder i kvartfinalen er på nuværende tidspunkt ikke til at regne ud. Vi tror Belgien som minimum ender i en semifinale.


Hold antal mål: Egypten over 3,5 mål, odds 2,20
Mohammed Salah er vel en meget god grund. Men der er selvfølgelig også andre, de har som minimum tre kampe ved den her slutrunde. Heriblandt er en kamp mod Saudi Arabien, hvor vi forventer de scorer mindst to mål. Mod Rusland og Uruguay får Egypten det svært, men ikke svære end at de godt kan komme videre fra den her gruppe, og så er fire mål i 3-4 kampe heller ikke mere, når nu man har Salah i angrebet. Vi er med på, at Salah er halvskadet, men han er med i truppen og vi er overbevidst om, at han kommer til at spille alle kampene og bider smerten i sig.


Vinder af VM: Brasilien, odds 5,00
Vi ser dem som den helt store favorit her, Tyskland skal nok være gode igen i år men de er ikke lige så stærke som i 2014. Det er Neymars tur og vi tror, at han kommer til at tage den. Udover Neymar er Brasilien som altid et stjernebesat mandskab og når de er bedst er der ingen som kan slå dem. Vi kan ikke se nogen følge med samba-drengene, når de for alvor ruller sig ud.


Det var vores fire bud på hvordan den næste måned i Rusland kommer til at forløbe. Du kan se flere spil på bettingfamily eller få et 100 kr. Freebet og spil på kampene - her

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik