Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Ikke småpenge! Så meget koster Lamine Yamal

PSG meldes interesserede i FC Barcelonas 16-årige stjernefrø - der skal dog virkelig punges ud, hvis man blot vil have lov at tale med spilleren.

Lamine Yamal tager næppe væk fra FC Barcelona lige foreløbig. Supertalentet fik allerede seniordebut som 15-årig. I denne sæson er han blot fortsat med at imponere. 

Det er ikke noget nyt, at de store klubber ser sig lune på hinandens stjerner. Derfor har FC Barcelona skrevet en mammut-frikøbsklausul ind i Lamine Yamals kontrakt. 

1 milliard euro skal der til for at få lov at forhandle med Yamal - sådan cirka 7,5 milliarder kroner. Og så er der skam ingen garanti for, at spilleren overhovedet er interesseret i et skifte væk fra Catalonien. 

Ledelsen i PSG skal virkelig finde den store tegnedreng og charmen frem, hvis man skal have nogen som helst chance for at signe Yamal. Det er usandsynligt, at det sker. 

Le Parisien skriver i dag, at PSG i første omgang vil forsøge sig med et bud på 200 millioner euro - rundt regnet halvanden milliard kroner. Det er slet ikke nok …

De håber på en ny Lionel Messi i Barcelona. Lamine Yamal er det bedste bud set længe. Talentet kan række virkelig langt. Virkelig.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER