Rasmus Arvad Christensen

Hylder udskældt United-spiller: Han er ustoppelig

Manchester Uniteds hollandske træner, Erik ten Hag, har været ude og storrose Uniteds brasilianske kantspiller, Antony.

Den 24-årige brasilianske kantspiller Antony har haft en svær tid i sin engelske klub Manchester United.

Brasilianerens svingende præstationer i United-trøjen har medført en del kritik, og opholdet i den engelske storklub har generelt været præget mere af negative historier frem for positive historier.

De seneste meldinger lyder også på, at United skulle være interesseret i at sælge den udskældte kantspiller – endda for et betydeligt lavere beløb end klubben købte ham for tilbage i 2022. 

Nu har Antony dog fået støtte fra Manchester United-træner Erik ten Hag, som kender brasilianerens evner fra deres fælles fortid i hollandske Ajax. For ifølge den hollandske træner, er Antony ustoppelig, når han spiller på sit topniveau:

- Jeg har støttet Antony i lang tid. Jeg kender hans evner. Når han spiller, som jeg ved han er i stand til, kan han være ustoppelig. Ingen forsvarsspiller kan stoppe ham, for han er så hurtig en spiller på de første 10 meter.

- Når han spiller på sit topniveau, så vil han præstere. Jeg er meget sikker på, at han vil gøre det i fremtiden. Jeg ved, at han har modstandskræften og karakteren til at kæmpe imod. Men for nu, må han vente på sin chance, siger Erik ten Hag tirsdag på et pressemøde ifølge Sky Sports.

Antony har i denne sæson blot leveret en enkelt scoring samt et enkelt oplæg i de 26 United-kampe, som han foreløbigt har været involveret i. 

I Premier League har den brasilianske kantspiller dog ikke været i Manchester Uniteds startopstilling siden den 30. december, hvor klubben mødte Nottingham Forest. 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER