Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: EM
FT
1 - 1
(1 - 1)
Danmark
England
M. Hjulmand (34)
H. Kane (18)
Michael Ehrhorn

Hvor skal Pierre-Emile Højbjerg hen? Nu taler hans agent

Pierre-Emile Højbjerg er særdeles varm på transfermarkedet, og nu er der nyt fra den danske midtbanespillers agent.

Pierre-Emile Højbjergs agent, Luca Puccinelli fra Unique Sports Group Italy, har kastet lys over midtbanespillerens fremtid og ambitioner efter en periode med stor succes i Tottenham og på det danske landshold.

"Jeg begyndte at arbejde med Pierre i år, og det var en stor tilfredsstillelse for mig at kunne overbevise en topspiller om mit projekt. Pierre har allerede oplevet meget i sin karriere, med store sæsoner i Tottenham under trænere som Mourinho og Conte. På landsholdet er han også en stor leder," siger Puccinelli.

Men hvad bringer fremtiden? Kunne Højbjerg forlade Tottenham i sommerens transfervindue?

"En spiller som ham vil helt sikkert være en del af en klub med store ambitioner eller et stærkt projekt, for han er ikke bare en stærk spiller, men har også en karakter, der er skabt til at kæmpe for vigtige ting hvert år. Pierre føler sig godt tilpas under pres for at vinde, og jeg arbejder i den retning."

Hvad søger Højbjerg i sin næste klub?

"Hver sæson drømmer han om trofæer og ønsker ikke at spille for ingenting. Dette er hans mindset, dette er missionen," forklarer agenten.

Er der allerede tilbud på bordet for Højbjerg?

"Jeg arbejder på de mange forespørgsler, vi allerede har modtaget, ja; men vi vil analysere alle mulighederne efter EM, under ferien, hvor vi vil bruge tid sammen og derefter se fremad mod det næste kapitel."

Planen er at træffe en beslutning omkring juli/august, korrekt?

"Landsholdet giver ham nu den tabte ro tilbage. Jeg er 100% sikker på, at hvem end der signer Højbjerg, vil gøre en god handel."

Højbjergs fremtid ser dermed spændende ud, med store ambitioner og en klar målsætning om at være en del af et vinderprojekt. Fans og klubber kan se frem til en sommer fuld af spekulationer og potentielle storklubber, der vil kæmpe om den danske midtbanegenerals underskrift.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER