Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Holdkammerat med Messi: Real Madrid-spiller teaser for stor transfer

Nacho ser ud til at være på vej væk fra Real Madrid, og det kunne sagtens blive til fordel for MLS-klubben Inter Miami.

Real Madrid-forsvareren Nacho ser ud til at være på vej væk fra den spanske hovedstad. I hvert fald har han antydet et skifte, der vil sende ham til Inter Miami og Lionel Messi.

Beslutningen skulle allerede være taget.

Den 34-årige forsvarsspiller er ved at afslutte sin karriere i La Liga-storklubben, hvor han har spillet over 360 kampe. Nacho har en sidste opgave med at jagte en sjette Champions League-titel, når Real Madrid møder Borussia Dortmund på Wembley den 1. juni.

Nacho er på vej til at blive fri på markedet, og spekulationer om et skifte til MLS er taget til. Han anses for at være endnu en spiller i David Beckhams søgelys, da den tidligere Real Madrid-midtbanespiller ønsker at samle et trofævindende hold omkring den otte-dobbelte Ballon d'Or-vinder Messi. Med spillere som Luis Suarez og Sergio Busquets på holdet ser Inter Miami stærkere ud end nogensinde.

Nacho bekræfter, at hans næste skridt i karrieren er besluttet, og udtaler til Radioestadio Noche-showet på Onda Cero: 

"Min fremtid? Jeg har besluttet, hvad jeg vil gøre, når sæsonen slutter, men jeg vil ikke sige det nu. Det er ikke dagen, det er ikke øjeblikket. Intet, der sker, vil ændre min beslutning, selvom vi vinder Champions League eller Europamesterskabet."

Den erfarne centerback er med i Spaniens trup til EM 2024, hvor han ser ud til at tilføje yderligere til sine 34 landskampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER