Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Lasse Friis

Hold øje med de her 5 Barcelona stjerner til EM

EM-slutrunden er lige rundt om hjørnet. Hold derfor øje med de her 5 spillere fra Barcelona, hvis du er Barcelona-fan.

Barcelona havde en skuffende sæson uden de helt store resultater. Det betyder dog ikke, at sæsonen er helt slut for spillerne. Der venter en slutrunde nu, hvor mange af spillerne fra Barcelona helt sikkert vil være sultne efter at vinde et trofæ. Hold derfor øje med de her 5 spillere:

Lamine Yamal

En af Barcelonas største stjerner i den her sæson har været den helt unge Lamini Yamal, der skal med Spanien til EM. Han er kun 16 år gammel, men det har ikke holdt ham tilbage fra at score mål og lave assist. Han er ekstrem løbe stærk og meget aktiv på bolden hele tiden. Han er derfor også en type spiller, der er spændende at sidde og se. Han er kantspiller

Fermin Lopez

Fermin Lopez spiller på midtbanen for Spanien og vil helt sikkert også få en rolle på holdet under slutrunden. Han har spillet 43 kampe i den her sæson, hvor han har scoret 11 mål og lavet en enkelt assist for hans klubhold. En yderst formstærk spiller som kunne få sit helt store gennembrud. 

Joules Kounde

Han spiller typisk som en central forsvarsspiller men har hos Barcelona spillet meget på højreback. Han skal spille for Frankrig. Han har stor variation i sit spil og kan bidrage til rigtig mange forskellige ting. Det vil derfor også være godt for Barcelona, hvis han også skulle spille højre back til slutrunden for at få endnu mere erfaring på den position. 

Frenkie De Jong

Det har været en udfordrinde sæson for den hollandske stjerne, der har været ramt af skader og svingende præstationer. Hans rolle på landsholdet er rigtig stor, da det er ham, der skal styre tempoet på banen. Holland har en svær pulje, derfor et rigtig vigtigt, at De Jong spiller godt.

AC

Til sidst skal der helt sikkert også holdes øje med Andreas Christensen. Han har den sidste tid været en ekstrem vigtig brik for det danske landshold, hvor det vil være rigtig vigtigt for holdet, at AC først og fremmest ikke er skadet sådan, at han kan spille. Han kan spille flere forskellige positioner, hvilket kan få stor betydning, hvis der skal ændres ting frem mod en kamp. 

 

 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER