England: Premier League
FT
1 - 2
(0 - 1)
Aston Villa
Manchester U
D. Luiz (67)
R. Højlund (17), S. McTominay (86)
Hjalte Belmann

“Højlund er ustoppelig!"

Klassekamp! Vi var virkelig spændte på at se fansene analyse af den og nu har vi samlet et udpluk af de bedste reaktioner på de sociale medier.

Manchester United fan-reaktioner
“Højlund er ustoppelig!  De sagde, at han ikke kunne score i Premier League, men nu har han scoret 5 kampe i streg”

“Maguire, Dalot, Varane og endda Onana spillede virkelig godt... hvilket hovedstød fra Scott McTominay, fantastisk indlæg af Dalot... Ganacho skulle bare udnytte sine scorings chancer”

“Maguire og Onana skulle dele kampen for MOTM, begge gjorde det vidunderligt godt i aften. Hojlund får sin målnæse tilbage. McTominay er helten, super indskifter. Og Dalot gjorde det meget godt både defensivt og offensivt i aften. 3 point på kontoen, videre til næste kamp”

Aston Villa fan-reaktioner

“Hvorfor er det, at vi sænker spillet ned ved 65 minutter, når vi dominerer og opbygger pres? Det gav ingen mening. Det tillod dem at komme tilbage i kampen, og 15 minutter senere, bang - mål. Bliver så træt af at se de samme fejl gang på gang. Definitionen af vanvid. Endnu en nedtur. Trist at se”

“Det kan ikke alt sammen lægges på Ollie. Han arbejder så meget uden bolden, men desværre sætter det ikke bolden i nettet. Jeg tror også, at det skadede os at tage Bailey ud. Svært at sluge det her. Dårlig forsvarsspil koster”

“Meget bedre præstation, og fortjente ikke at tabe. Ønsker vi havde en fit, anden angriber, fordi Ollie har brug for en pause”

Live - Sportsnyheder