Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Hård kamp: Manchester United byder igen på forsvarer

Manchester United er særdeles opsatte på at hente Jarrad Branthwaite i Everton, og nu prøver man igen.

Manchester United er klar til at sende et nyt bud på Evertons forsvarstalent Jarrad Branthwaite, efter at deres indledende bud hurtigt blev afvist.

Erik ten Hag og hans mandskab forventes at komme med forbedrede vilkår, efter at deres første tilbud på 300 millioner plus 80 millioner i add-ons ikke fristede The Toffees, ifølge Mail Online. Forslaget blev anset som "uacceptabelt" af Merseyside-klubben.

Branthwaite, der har imponeret med sine præstationer, er en vigtig brik i Evertons forsvar, og klubben har gjort det klart, at de ikke vil lade ham gå uden en betydelig kompensation. Uniteds første bud blev derfor afvist uden tøven.

Manchester United er fast besluttede på at styrke deres forsvar og ser Branthwaite som en ideel tilføjelse til truppen. Klubben har allerede forberedt sig på at vende tilbage med et forbedret bud, som de håber vil være mere tiltalende for Everton.

Everton står over for en vanskelig beslutning, da de skal afveje fordelene ved at beholde en lovende spiller mod de økonomiske gevinster ved et salg. Manchester United, derimod, er opsatte på at vise deres ambitioner ved at investere i unge talenter, som kan styrke holdets fremtid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER