Nico Gam

Har Klopp fortrudt? Tyskeren skyder rygte til jorden

Liverpool er på jagt efter Klopps afløser, alt imens tyskeren selv ikke har til hensigt at ændre sin beslutning om tilbagetrædelsen.

Jürgen Klopp er i gang med sine sidste kampe som cheftræner for Liverpool, og derfor er jagten på hans afløser allerede i fuld gang, hvor Xabi Alonso og Julian Nagelsmann er blevet nævnt som potentielle emner. 

De seneste par dage har rygterne dog gået på, at den nye unge generation af Liverpool-spillere skulle have fået tyskeren til at overveje sin beslutning. Klopp skyder dog rygtet til jorden og beslutningen om at forlade Anfield forbliver hans endelige valg. 

“Det handler ikke om ikke at ville (fortsætte), det handler om, hvad der er rigtigt. Det er derfor, jeg gør det (forlader klubben). Ikke fordi jeg ikke kan lide nogle spillere og vil forlade klubben på grund af det. Eller nu er der unge spillere, og jeg kan bedre lide dem, og jeg burde blive, sådan er det heller ikke, bestemt ikke”, siger Klopp ifølge TeamTalk. 

Liverpool sejrede sent lørdag eftermiddag mod Nottingham Forest, da Darwin Nunez scorede i 99. minut og sikrede The Reds tre vigtige point i mesterskabskampen. Også i eftermiddagens kamp måtte Klopp benytte adskillige unge uprøvede spillere grundet skadessituationen. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER