Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mohammed Sayegh

Hansi Flick jagter 33-årig til sin stab

Hansi Flick er godt i gang med at forme sin trænerstab forud for den nye sæson og nu er der nyt fra det spanske.

Thiago Alcantara har netop annonceret, at han lægger støvlerne på hylden efter ophold hos FC Barcelona, Bayern München og senest Liverpool. Men måske er han slet ikke færdig i fodboldens verden.

Maria Garrido fra LaSexta rapporterer således, at Hansi Flick ser styrker i at tilknytte Thiago til sin trænerstab til trods for at den nu tidligere magiske midtbanemand slet ikke har nogen erfaring inden for området.

Et af de steder, hvor Thiago dog kan hjælpe, er sproget. Hansi Flick er ikke flydende i engelske og her kan Thiago komme ind og hjælpe. Desuden lærer Hansi Flick i disse dage spansk, men med mange nationaliteter i Barcas omklædningsrum er kommunikationen vigtig og det kan Thiago måske hjælpe på.

På nuværende tidspunkt skulle der dog ikke være noget konkret - men det bør ikke overraske, hvis det pludselig tager fart, melder selvsamme kilde.

33-årige Thiago nåede at spille 488 professionelle kampe med 48 mål til følge. I Barca blev det til 101 kampe, i Bayern var han helt oppe på 235 kampe mens han trak Liverpool-trøjen over hovedet 98 kampe. Derudover har han en række kampe for Barcas B-hold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER