Morten Pedersen

Haaland kunne være end i Manchester United for småpenge

Erling Haaland kunne være endt hos Manchester United, længe før han skiftede til deres rivaler fra Manchester City.

Det er kun halvandet år siden, Erling Haaland skiftede til Premier League og Manchester City, og i sidste sæson havde han en stor aktie i, at klubben vandt The Treble.

Citys rivaler fra Manchester United har også stiftet bekendtskab med Haaland, da han inden dagens derby mod dem har spillet tre kampe mod United for City, og her har han bidraget med fem scoringer og tre assists.

Historien kunne dog have været en anden for Haaland. Han kunne nemlig have været havnet i Manchester United for et beløb, der er meget småt i fodboldens Verden.

Han spillede for den norske klub Molde, hvor den tidligere Manchester United-spiller, Ole Gunnar Solskjær, der senere blev manager for Manchester United, var hans træner, og han foreslog ham til Manchester United, men de ville ikke hente ham.

- Jeg ringede til Manchester United, omkring seks måneder før, jeg tog over, og fortalte dem, at jeg havde fået denne angriber, som vi havde, men de lyttede ikke. Jeg bad om 35 mio. kroner for Haaland, men de signede ham ikke, siger Solskjær.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER