Michael Ehrhorn

Supergodt nyt for dansk landsholdsspiller frem mod EM

Efter en svær start i Napoli, ser det ud til, at Jesper Lindstrøm kan få en stor del i den resterende del af sæsonen under Francesco Calzona.

Det ville nok være synd at sige, at tingene bare har kørt som smurt i olie for Napoli i denne sæson. Et skifte på trænerfronten har kostet dyrt, og inde på banen er man heller ikke lykkedes i samme grad som i sidste mestersæson.

Der har også været en del kritiske røster omkring, hvad klubben egentlig ville med Jesper Lindstrøm, som man hentede for millioner i sommer i Frankfurt. Danskeren har været meget på bænken, og det har set noget håbløst ud.

Men nu kan det hele vende. Francesco Calzona er kommet ind som ny træner, og han ser ud til at have fundet nøglen med Lindstrøm, det skriver Corriere dello Sport, der har fokus på danskeren i dag.

En af de ting, Francesco Calzona har forløst ved Lindstrøm er, at han bestemt ikke er begrænset til blot en enkelt position. Han kan skifte rundt på banen, og det passer Francesco Calzona godt. Han siger til avisen, at han ikke kigger på navne men på systemer, og det virker allerede som om, at Lindstrøm har fået en langt større rolle.

Senest var han afgørende, da Napoli kom tilbage i Champions League-braget mod FC Barcelona.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER