Rasmus Arvad Christensen

Fredagens internationale rygter

Liverpool ser ud til at have fundet endnu en mulig kandidat til at afløse Jürgen Klopp, mens et stort trænernavn er interesseret i at blive Manchester United-træner. Herunder følger dagens internationale rygter.

Sporting Lissabon-træner, Ruben Amorim, skulle angiveligt være Liverpools andenprioritet til at afløse Jürgen Klopp som Liverpool-træner efter denne sæson, hvis den engelske storklub ikke formår at hente Bayer Leverkusen-træner Xabi Alonso. (Independent)

Den engelske midtbanespiller Eric Dier, der på nuværende tidspunkt er udlejet til Bayern München fra Tottenham, vil sandsynligvis ikke fortsætte karrieren i den tyske storklub efter denne sæson, da Bayern München er bekymrede over englænderens manglede hurtighed. (Bild via Mail)

Juventus er opsatte på at hente Monzas målmand Michele di Gregorio, og ser den 27-årige italienske målmand som en mulig erstatning for klubbens nuværende polske målmand, Wojciech Szczesny, som er blevet 33 år gammel. (La Gazzetta dello Sport)

Den tyrkiske midtbanespiller Hakan Calhanoglu fortæller, at han fik et tilbud om at skifte til Saudi-Arabien, men at han ønsker at blive i sin nuværende italienske klub Inter. (DAZN via Gazzetta dello Sport)

Den tyske træner Thomas Tuchel, der stopper som Bayern München-træner efter denne sæson, skulle være interesseret i at blive cheftræner for Manchester United. (Sky Sports Germany)

Thomas Tuchels afløser i Bayern München vil have indflydelse på, om det franske stortalent Mathys Tel bliver hos den tyske storklub, efter at Manchester United er blevet sat i forbindelse med den 18-årige franske angriber. (Fabrizio Romano)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER