Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Fredagens engelske rygter

Maresca til Chelsea. Grealish til Bayern. Ederson til Saudi. Her får du fredagens engelske rygter.

Newcastle håber på at signe to engelske landsholdsspillere: Everton-angriberen Dominic Calvert-Lewin og West Ham-angriberen Jarrod Bowen. (Telegraph)

Newcastle vil have næsten 200 millioner pund for den 24-årige svenske angriber Alexander Isak, som er blevet sat i forbindelse med Arsenal. (Mirror)

Ipswich Towns manager Kieran McKenna er åben for at tage over i Manchester United, hvis Ten Hag forlader klubben. (Manchester Evening News)

Brighton er overbevist om at slå Chelsea i kampen om McKenna - men kan også prøve at hente den tidligere manager Graham Potter tilbage. (Times)

Chelsea er klar til at bede nyoprykkede Leicester City om tilladelse til at tale med Enzo Maresca om deres ledige stilling som manager. (Talksport)

Nottingham Forest bliver nødt til at sælge spillere inden udgangen af ​​juni for at undgå at bryde Premier Leagues profit- og bæredygtighedsregler og blive ramt af en potentielt pointstraf i næste sæson. (i)

Manchester Citys engelske midtbanespiller Jack Grealish er også et emne for Bayern. (Sun)

Manchester City er åbne for at sælge den brasilianske målmand Ederson på de rigtige vilkår, hvis han ønsker at flytte til Saudi-Arabien. (90 min)

Den nye West Ham-boss Julen Lopetegui ønsker, at Wolves' engelske midterforsvarer Max Kilman skal være en af ​​mindst seks signings - Lopetegui planlægger en stor ændring af Hammers' trup. (Guardian)

Arsenal er interesseret i Feyenoords målmand Justin Bijlow, som en mulig afløser for Aaron Ramsdale, der forventes at forlade klubben denne sommer. (Telegraph)

Chelsea er åbne for tilbud på den engelske midtbanespiller Conor Gallagher og den engelske forsvarsspiller Trevoh Chalobah efter Mauricio Pochettinos afgang. (Evening Standard)

Liverpool har rettet deres opmærksomhed mod Leeds' hollandske kantspiller Crysencio Summerville + den engelske kantspiller Anthony Gordon. (90 min.)

Manchester United fører kapløbet om Crystal Palaces franske U21-fløj Michael Olise. (Fodbold Transfers)

Aston Villa overvejer at opsige kontrakten med den 31-årige brasilianske midtbanespiller Philippe Coutinho. (Givemesport)

Nottingham Forests kantspiller Callum Hudson-Odoi er et emne for Tottenham. (Guardian)

Stokes Souleymane Sidibe kan skifte klub denne sommer med Brighton, Chelsea, Monaco og Juventus som interesserede i den franske midtbanespiller. (Fod Mercato)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER