Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Fredagens engelske rygter

Engelske klubber slås om fransk midtbanespiller, Liverpool har ny træner på plads, og Brentford forventer at miste angriber. Det her er fredagens engelske rygter.

Brentford forventer, at den 28-årige angriber Ivan Toney forlader klubben til sommer, og de vil kræve 430 mio. kroner for ham. Manchester United og flere klubber fra Premier League er interesseret. (HITC)

Den franske forsvarsspiller Raphael Varane vil ikke blive tilbudt en forlængelse i Manchester United, hvor han kan tjene lige så meget, som han gør nu, så det forventes, at den 30-årige spiller forlader klubben til sommer. (Mail)

Liverpool har lavet en principaftale med Sporting Lissabons træner Ruben Amorim om at tage over i den engelske klub efter denne sæson. (Football Insider)

Chelsea overvejer at skille sig af med hele 11 spillere i det kommende transfervindue, da de vil have trimmet deres store trup, og den engelske midtbanespiller Conor Gallagher er en af de spillere, der kan ryge ud. (Sun)

Manchester United og Newcastle har begge angiveligt gang i forhandlinger med den franske midtbanespiller Adrien Rabiot, der kan skifte på en fri transfer, da hans kontrakt med Juventus udløber efter denne sæson. (Calciomercato)

Arsenals 20-årige engelske midtbanespiller Charlie Patino er indstillet på at skifte til en udenlandsk klub i det kommende transfervindue. (Evening Standard)

Sir Jim Ratcliffe har holdt møder med Newcastles medejer Amanda Staveley i forsøget på at blive enige om sportsdirektør Dan Ashworths skifte til Manchester United. (Times)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER