Morten Pedersen

Fodboldekspert: Haaland er en kujon!

Erling Haaland bliver kaldt en kujon efter hans opførsel i kampen mod Arsenal.

Der var drama for alle pengene, da Manchester City i weekenden spillede på hjemmebane mod Arsenal, og sikrede sig det ene point helt til slut.

Manchester City spillede 11 mod 10 hele anden halvleg, men det var først otte minutter inde i dommerens overtid, John Stones formåede at udligne til 2-2.

Efter scoringen valgte Erling Haaland at tage bolden ud af målet og kaste den i hovedet på Arsenals forsvarsspiller Gabriel.

Den norske angriber er ikke blevet straffet for hændelsen, men Ian Wright, der er fodboldekspert på engelsk tv, er ikke i tvivl om, hvad han synes om det.

- At kaste bolden i hovedet på Gabriel, der står med ryggen til, og ikke kigger.. Sikke en kujon.

- Gabriel ville se ham i øjnene. Det var det, der generede mig. Jeg troede, han var større end det, siger Wright.