Morten Pedersen

FCK-profil: Jeg har gode minder mod Manchester City

FCK skal møde Manchester City i Champions League, og Mohamed Elyounoussi har gode minder med den engelske storklub.

Tirsdag aften går det løs, når FCK spiller hjemme i Parken mod Manchester City i den første ottendedelsfinalen i Champions League.

Manchester City er forsvarende mestre, og der er ingen tvivl om, at FCK er voldsomt undertippede i de to opgør mod englænderne, og at det vil kræve et større mirakel, hvis de skal videre fra ottendedelsfinalen.

Mohamed Elyounoussi er en af profilerne på FCK's hold, og han har tidligere spillet mod Manchester City i Champions League, da han spillede for Basel i 2018, hvor han kom på måltavlen, så han har gode minder mod den engelske storklub.

Det fortæller han i et interview med The Guardian, der har været en tur i København som optakt til den kommende ottendedelsfinale.

- Jeg har været så heldig at spille mod Manchester City i Champions League før og endda at score, så jeg har gode minder fra at spille mod dem.

- Men for os er det her den værste lodtrækning, vi kunne få, og måske den bedste for dem. De vandt Champions League, og hungrer stadig efter mere. Vi skal nok forsvare os meget i den kamp, siger Elyounoussi.

Live - Sportsnyheder