England: Premier League
FT
3 - 1
(0 - 1)
Manchester C
Manchester U
P. Foden (56), P. Foden (80), E. Haaland (90)
M. Rashford (8)
Hjalte Belmann

Fan-reaktioner: Manchester City - Manchester United

"Et sandt Manchester-derby!" "Efter kampen var vi ivrige efter at se, hvordan fans reagerede, og her er et udvalg af de mange reaktioner på de sociale medier."

Manchester City fan-reaktioner
“Første halvleg var chokerende, anden halvleg var mere i den rette stil. Jeg håber, Pep indser nu, at Doku ikke har præsteret godt igen. United, fortjener det”

“Wow, sikke en kamp! Jeg elskede måden, dette hold spillede på i anden halvleg. Foden var i topform, Walker spillede virkelig på den måde, jeg kan lide, og Ake gav aldrig Garnacho en chance for at røre bolden. Jeg er glad for, at Rodri ikke fik et gult kort i aften, så han kan spille mod Liverpool”

“Hvilken anden halvleg! Foden var formidabel, Rodri var ude af denne verden, Walker på toppen, Haaland med en aldrig-giv-op-attitude, Ake får ikke den respekt, han fortjener, Stones spillede også en fantastisk kamp”

Manchester United fan-reaktioner

“En masse ting gik galt i dag, igen. To af dem, ubrugelige udskiftninger fra manageren. For det andet har Rashford været smertefuld at se på denne sæson. Så erfaren som han er, havde han ingen grund til at gå ned efter den udfordring fra Walker. Han ville aldrig have fået et frispark ud af det. Selvfølgelig førte det til Citys første mål”

“I morgen vil vi høre Ten Hag klage over dommerne og skaderne. Men faktisk er afstanden mellem Manchester United og Manchester City for stor, City var langt bedre end os i dag”

“Ten Hag har forårsaget sit holds nedtur. Han tog Rashford ud, den eneste spiller der forårsagede problemer for Cityzens' forsvar. Han tog også Mainoo ud for Amrabat ved stillingen 2-1, hvilket førte til det tredje mål”

 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER