Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: EM
FT
1 - 1
(0 - 0)
Kroatien
Italien
X L. Modrić (54), L. Modrić (55)
M. Zaccagni (90)
Hjalte Belmann

Fan-reaktioner: Italien - Kroatien

Klassekamp! Vi var virkelig spændte på at se fansene analyse af den og nu har vi samlet et udpluk af de bedste reaktioner på de sociale medier.

Italien fan-reaktioner

“Øjeblikket var vidunderligt (og meget tilfredsstillende, mens vi så Modric allerede klar til at fejre slutningen), men hvis vi ser på alle 90 minutter, har vi ikke noget spil, ingen forståelse og ingen angriber, der fungerer som en rigtig angriber. Donnarumma skal roses, og komplimenter til Calafiori for dagens kamp, de eneste to, der skal fremhæves i aften. Vi fortsætter i ligaen med at hente udlændinge i stedet for at prøve at sætte unge italienske spillere på banen…”

“Som i går, Tyskland/Schweiz, over det 90. minut, udlignes det af et tilfældigt skud...! Som fan er jeg selvfølgelig glad for, at vi går videre... men ærligt talt, dette landshold er ikke på toppen! Stolthed for trøjen, drenge, det er det, der frembringer kampgejsten!”

“Jeg er kun glad for, at vi har kvalificeret os; resten er ynkeligt. Jeg håber, at denne kvalifikation giver os styrken til at komme så langt som muligt. Jeg ser det som svært, men man skal aldrig sige aldrig. Vi håber stadig. Forza Italia!”

Kroatien fan-reaktioner

“Åh, hvad kan man gøre, mine venner, vi kæmpede, ingen tvivl om det! Vi har desværre ikke lært noget fra kampen mod Albanien! Men at give 8 minutters tillægstid, det er virkelig... Lad os ikke tale om det! Tak, drenge, næste gang bliver vi bedre”

“Dalić tabte kampen! I stedet for at forstærke forsvaret med en ekstra midterforsvarer, indsatte han Juranović i stedet for Kramarić og viste dermed sin manglende trænerkompetence!”

“Jeg kunne ikke lide alle udskiftningerne. Det her var virkelig uheldigt og lidt klodset. At lade en spiller passere gennem midten i det sidste sekund... Men sådan er det, vi må videre. Op med hovedet.”

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER