Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
2 - 1
(2 - 0)
Brøndby
FC Midtjylland
Y. Suzuki (10), Y. Suzuki (36)
M. Sørensen (56)
Hjalte Belmann

Fan-reaktioner: Brøndby - FC Midtjylland

Flot præstation af Brøndby! Vi har gennemgået fansenes reaktioner på klubbens sociale medier, og her er et udvalg.

Brøndby fan-reaktioner

“Vi er godt nok vores egen værste fjende. Nu gik det godt denne gang, men for fanden, det bliver lige spændende nok, når man stiller sig så langt tilbage på egen halvdel.”

“Jeg bliver sindssyg af at man IGEN IGEN OG IGEN kommer ud til anden halvleg og prøver at forsvare en føring hjem, det var i dag mere held end forstand at man ender med 3 point, kom ind i kampen Jesper Sørensen man og tag noget ansvar for holdets udtryk på banen!!! Det her defensive indstilling giver ikke et mesterskab”

“God kamp. Men jeg hader virkelig hvordan vi de sidste par kampe stopper med at spille bold de sidste 10-15 min. Vi prøver bare at parkere bussen, og det bliver lidt for spændende. Men god sejr trods alt, og Suzuki er bare guld værd”

FC Midtjylland fan-reaktioner

“4p i 4 kampe i mesterskabsspillet siger hvis alt lige nu”

“Sgu for ringe en første halvleg, hvis man vil ha guld, så møder man op til kampstart, og stopper først med at kæmpe røven ud af bukserne ved slutfløjt.. Det har Brøndby desværre vist flere gange at de har forstået og står derfor med de 3 point i dag og vi står med en kæmpe mavepuster, hvor et dårligt resultat mod Silkeborg kan sende os ud af guldkampen.”

“Så selvforskyldt med sådan en elendig indsats. Og hvor håbløst med indskiftningen af Brynhildsen. Han bidrager ikke med andet en mistede bolde og frispark. Der må for fanden da bare være en der er bedre”

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER