Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Fabrizio Romano: Toptræner millimeter fra fyring

AC Milan vil af med Stefano Pioli, og afløseren lurer allerede i kulissen.

AC Milan vil denne uge bekræfte deres beslutning om at afskedige cheftræner Stefano Pioli, efter en sæson der ikke levede op til klubbens forventninger. Ifølge pålidelige kilder, herunder Fabrizio Romano på X (tidligere Twitter), er Paulo Fonseca den foretrukne kandidat til at tage over efter Pioli.

AC Milan har ifølge rygterne allerede haft drøftelser med Fonseca om en toårig kontrakt med mulighed for forlængelse. Den portugisiske træner er 100% interesseret i jobbet og ser frem til muligheden for at lede Rossoneri tilbage til toppen af italiensk og europæisk fodbold.

Stefano Pioli, der overtog roret i oktober 2019, har haft en blandet tid i spidsen for AC Milan. Han førte holdet til en andenplads i Serie A i 2021 og til klubbens første Champions League-semifinale i over et årti i 2023. Men denne sæson har været præget af lunkne præstationer og skuffende resultater, hvilket har ført til beslutningen om at skille sig af med ham.

Paulo Fonseca, tidligere træner for AS Roma og Shakhtar Donetsk, er kendt for sin offensive spillestil og taktiske fleksibilitet. Hans erfaring i både Serie A og europæiske turneringer gør ham til en ideel kandidat for Milan, der ønsker at bygge videre på deres stolte arv og ambitioner om at vinde titler.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER