Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: EM
FT
1 - 1
(1 - 1)
Danmark
England
M. Hjulmand (34)
H. Kane (18)
Michael Ehrhorn

Engelske superstjerner storroser Danmark - Men Kane har en opsang

Harry Kane mener, at England var alt for dårlige mod Danmark og egentlig også mod Serbien. Han selv og Kyle Walker tager dog hatten af for Danmark.

Danmark leverede en fremragende præstation, da man torsdag aften spillede 1-1 mod England i Frankfurt. En kamp hvor Danmark overordnet var bedst, og hvor vi kunne have hentet den første EM-sejr.

Et point var dog brugbart, og efter kampen var der også glæde i den danske lejr. Lidt anderledes var stemningen i den engelske.

Her tager man dog hatten af for danskerne:

"Jeg synes, at vi havde det svært både med og uden bolden. Jeg synes, at vores pres har siddet forkert i begge de to kampe, og med bolden har det heller ikke været godt nok. Alle dropper ned under deres niveau, og det var svært derude, men vi bevarede roen. Vi må også give credit til Danmark. De truede os og gjorde det svært, så vi må se på, hvordan vi kan rette op på det her," siger Harry Kane ifølge BBC efter kampen.

Også Kyle Walker var imponeret over Danmark:

"Det her er rigtig slutrunde-fodbold. Det er et virkelig godt dansk hold, men vi er stadig i toppen af gruppen, så vi må tage det positive med. Vi har ikke tabt, og vi lukkede et fremragende langskudsmål ind. Nogle gange må man abre tage hatten af for smukke mål," lød det fra Kyle Walker, da han mødte den samlede presse efterfølgende.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER