Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
2 - 1
(1 - 0)
Chelsea
Bournemouth
M. Caicedo (17), R. Sterling (48), B. Badiashile (49)
Michael Ehrhorn

Ekstremt tæt på: Her er Chelseas nye manager

Leicester City ser ud til at skulle have ny manager ind mod Premier League-sæsonen, for deres nuværende frontmand skal efter alt at dømme til Chelsea.

Chelsea FC er ved at færdiggøre en aftale med Enzo Maresca, der vil binde ham til klubben indtil juni 2029. Det skriver Fabrizio Romano på X.

Den forestående underskrift markerer et nyt og særdeles spændende kapitel for både Maresca og Chelsea, som har jagtet ham igennem noget tid, efter at man sagde farvel til Mauricio Pochettino. Maresca havde stor succes i Leicester, og han har et stort taktisk knowhow.

Maresca kommer ikke alene til Stamford Bridge. Mindst fem assistenter fra Leicester City vil følge ham til London-klubben. Det inkluderer den tidligere Chelsea-målmand Willy Caballero, som vil være en del af Marescas trænerstab. Chelsea-ledelsen har givet ham en masse snot i forhold til at tage sine egne folk med.

Chelsea vil også betale kompensation til Leicester City for at snuppe Maresca og hans team. Det er en nødvendighed, da Leicester mister en betydelig del af deres trænerstab, og kompensationen afspejler vigtigheden af Maresca og hans team for deres tidligere klub.

Med den nye manager venter et kæmpestort arbejde i Chelsea FC, der skal forsøge at rejse sig efter en tid, der har været helt utroligt turbulent.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER