Dorgu scorer i vanvidskamp

Danske Patrick Dorgu scorede i kampen mellem Lecce og Parma.

Unge Patrick Dorgu er efterhånden blevet noget af en darling i Danmark, efter han scorde på sin første berøring for det danske landshold i opgøret mod Schweiz.

Dorgu spiller til dagligt i Serie A for Lecce, og Lørdag aften stod den på et højinsenst opgør mod Parma.

Dorgu gjorde sig hurtigt bemærket, da han scorede sit første sæsonmål og bragte Lecce foran med 1-0 efter 32. Minutter.

I anden halveg kom der virkerligt gang i den med 2 røde og 2 gule inden for 11 minutter. Lecces Frederic Guilbert trak det første røde, hvorefter Parmas Matteo Cancellieri udlignede med endnu en rød, så det nu var 10 mod 10. Dorgu trak også et gult undervejs. Lecces Krstovic scorede kort efter til 2-0 i det 59 minut.
Men kampen var altså ikke afgjort endnu.

Parma hev nemlig noget af et comeback op af hatten, da svenske Almqvist først reducerede til 2-1 i det 93 minut, hvorefter Hainut udlignede til 2-2 to minutter efter hvilket også blev kampens endelige resultat.