Daniel Zass

Det var tidligt, Neymar: Brasserstjerne indstiller karrieren om 3 år?

Neymar overvejer at skifte til barndomsklubben Santos om et års tid og formentlig indstille karrieren inden for nogle år i det brasilianske.

Santos rykkede sidste år ned i den næstbedste brasilianske række for første gange nogensinde i klubbens historie. 

Et vaskeægte traume for den traditionsrige brasilianske klub, men nye tider er formentlig på vej. 

Klubben spiller regionalfinale i Paulista-turneringen, hvor man skal op mod Palmeiras i returopgøret senere på ugen, efter man i weekenden besejrede de grønblusede 1-0 på Santos' hjemmebane Vila Belmiro i første kamp.

Transferjournalisten Ekrem Konur skriver på X, at den 32-årige brasilianske troldmand Neymar, der er et produkt af Santos akademi, overvejer at vende hjem til barndomsklubben i sommeren 2025, når driblekongens kontrakt med Al Hilal udløber. 

Flere gange i 23/24-sæsonen har der været meldinger om, at Al Hilal-ledelsen er blevet informeret om, at Neymar med al sandsynlighed vil tilbage til Santos før eller senere. 

Neymar var tidligere på året på sin gamle hjemmebane Vila Belmiro, hvor han blev hyldet af fansene. 

Her skulle den brasilianske magiker have sagt til Santos-spillerne i omklædningsrummet, at han vender tilbage til klubben i sommeren 2025, når hans kontrakt med den saudiarabiske klub udløber. 

Meget tyder på, at Neymar kommer til at skrive under på en forholdsvis kort kontrakt, der binder den tidligere Barca-stjerne til Santos i maks fire år. 

Dernæst er det ikke utænkeligt, at brasseren indstiller karrieren relativt tidligt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER