Lasse Friis

Derfor spiller Rashford dårligt - Har personlige problemer

Marcus Rashford og Manchester United har ikke fået den bedste start på sæsonen. Rashford har endnu ikke scoret et mål endnu i den her sæson.

Marcus Rashford går angivelgit igennem en svær periode i hans liv, hvilket påvirker hans fodboldpræstationer.

Arsenal-legenden, Emanuel Petit, fortæller følgende om den engelske kantspiller: “Jeg har fået fortalt, at han går igennem en svær periode i hans private liv”. Han har sagt det i Seaman Says podcast. Han opfordrer også Manchester United til at hjælpe ham igennem problemerne.

Det er ifølge Petit vigtigt, at man som klub husker, at spillerne er mennesker. Hvis de ikke har det godt udenfor banen, så kommer de heller ikke til at spille godt på banen.

Han spillede 90 minutter i deres katastrofe kamp mod Liverpool, hvor de tabte 0-3. Rashford formåede ikke at få en rolle i kampen.