Rasmus Arvad Christensen

Dårligt nyt til United: Kan ikke foretage dyre spillerindkøb til sommer

Manchester United får angiveligt svært ved at bruge mange penge i det kommende transfervindue.

Selvom sommerens transfervindue først åbner om nogle måneder, så bliver Manchester United allerede nu sat i forbindelse med et hav af forskellige spillere.

Meldingerne lyder blandt andet på, at den engelske storklub skulle være interesseret i at bruge mange penge på at hente en kvalitetsangriber til klubben, men det kan nu vise sig at blive en udfordring for United.

Ifølge mediet Football Insider vil Manchester United nemlig ikke være i stand til at foretage store spillerindkøb til sommer på grund af klubbens Financial Fair Play-forpligtelser. 

Mediet skriver, at United angiveligt skulle være ”tæt” på at bryde de ovenstående FFP-regler, og derfor bliver nødt til at sælge spillere for at have mulighed for at foretage spillerkøb.

Football Insider skriver yderligere, at de store spillerindkøb, som United har foretaget forinden denne sæson samt indkøbet af Antony i 2022, har hæmmet klubbens mulighed for at bruge mange penge i det kommende transfervindue.

Manchester United købte blandt andet danske Rasmus Højlund for omkring 628 millioner kroner samt Mason Mount for omkring 480 millioner kroner inden denne sæson.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER