Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

City-stjerne kan skifte til FC Barcelona: Men I skal oppe jer!

Manchester City er åbne for at sende Joao Cancelo permanent til FC Barcelona, men der skal flere penge på bordet før, det kan ske.

Manchester City er angiveligt klar til at lade Joao Cancelo skifte til Barcelona denne sommer og har fastsat deres pris for den portugisiske back.

Cancelo startede godt hos City, men hans forhold til Pep Guardiola blev gradvist dårligere, hvilket førte til, at han blev udlejet flere gange. Hans seneste ophold hos Barcelona var så imponerende, at de catalanske giganter nu ønsker at købe ham permanent. City har præsenteret deres krav til præsident Joan Laporta, hvis Barca vil sikre sig Cancelo til Hansi Flicks debut sæson.

Ifølge The Sun har Barcelona fået to muligheder, begge med en transferpris på 240 millioner. Den første mulighed er at gennemføre en permanent transfer til den nævnte pris. Den anden mulighed er at leje Cancelo endnu en sæson, men med fuld løndækning og en obligatorisk købsoption i sommeren 2026 til samme pris.

Guardiola har åbnet døren for Cancelos tilbagevenden til City, hvis der ikke opnås en aftale med Barcelona. "Det skal være det bedste for alle parter. Hvis en aftale ikke nås, vil han deltage i vores pre-season. Hvis han vil blive i Barcelona, og klubberne er enige, bliver det gjort," sagde Guardiola.

Mens forhandlingerne fortsætter, fokuserer Cancelo på sine nuværende opgaver med det portugisiske landshold, som forbereder sig til EM 2024 åbningskampen mod Tjekkiet i Tyskland.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER