Daniel Fisker

Big Meeks om engelsk stjerneskud: Det er for tidligt

Selvom Jarell Quansah har været en fantastisk vikar i Liverpools forsvar, men han er ikke landsholdsklar, hvis man spørger Micah Richards.

Han er stadigvæk et forholdsvis ubeskrevet blad, og han fik først sin Liverpool-debut i starten af den igangværende sæson, men han har på rekordtid udviklet sig til en nøglespiller i Liverpools defensiv, som ganske vist har haft store skadesproblemer.

 

Forsvarsmakkerne Joël Matip og Ibrahim Konaté har oftest stået på skadeslisten, mens midtstopperen Joe Gomez ofte har vikarieret på back-positionerne, når Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson har stået på skadeslisten.

 

21-årige Quansah har således været tvunget til at træde i karakter i Liverpools centrale forsvar – og det har han gjort! Forsvarstalentet har hjulpet Liverpool til tops i Premier League, mens Jürgen Klopps tropper har vundet Carabao Cuppen og er favoritter til at vinde Europa League.

 

Den forestående EM-slutrunde skal dog ikke være Quansahs gennembrud på landsholdsscenen, hvis man spørger den forhenværende engelske landsholdsforsvarer Micah Richards.

 

- Han har ikke spillet hver eneste kamp, og han ville sikkert ikke have spillet, hvis andre spillere havde været skadesfri, udtaler Micah Richards i The Rest is Football-podcasten.

 

- Jeg tror, at det faktum, at han har spillet ved siden af (Virgil, red.) Van Dijk selvfølgelig har hjulpet ham. Hvis det havde været Quansah og Gomez, og han havde spillet på samme niveau, så ville jeg nok være enig i det (at Quansah ikke burde være i betragtning til det engelske landshold).

 

- Han har været en enestående ung spiller. Specielt i Manchester City-kampen, hvor de havde (Conor, red.) Bradley på højreback, og han spillede i det centrale forsvar. Han viste virkelig sin modenhed i den kamp.

 

- Men i forhold til det engelske landshold, så synes jeg, at det er lidt tidligt.

 

”Big Meeks”, som den tidligere Manchester City-spiller kaldes i folkemunde, debuterede på det engelske U21-landshold, da han var knap 18 år og to måneder gammel, og herefter skulle der kun gå tre måneder, før han debuterede på det engelske landshold.

 

Quansah debuterede for det engelske U21-landshold i oktober måned, og dermed har Liverpools stjernevikar allerede spillet på ungdomslandsholdet i længere tid end Micah Richards.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER