Morten Pedersen

- Arteta vil forlade Arsenal for Manchester United

Rio Ferdinand er ikke i tvivl om, at Mikel Arteta vil forlade Arsenal for at tage til Manchester United.

Siden 2019 har Mikel Arteta været manager for Arsenal, og i 2020 vandt han FA Cuppen, ligesom han også har vundet Community Shield.

I sidste sæson så Arsenal længe ud til, at de skulle vinde det engelske mesterskab, men de tabte pusten til sidst, og i denne sæson er de igen med i mesterskabskampen sammen med Liverpool og Manchester City.

Til gengæld går det ikke så godt for Manchester United, der har været i problemer i Premier League i denne sæson, hvor de lige nu kæmper for overhovedet at komme med i Champions League i den kommende sæson.

Der er også rygter om, at Erik ten Hag kan blive fyret som manager for Manchester United efter denne sæson, og Rio Ferdinand er sikker på, at Arteta vil tage jobbet i Manchester United med det samme.

- Mikel Arteta ville forlade Arsenal for at tage til Manchester United, 100%. 

- Ingen siger, at det sker, men hvis Manchester United i en vild drøm siger farvel til ten Hag, og siger, at Arteta er øverst på ønskelisten, går Arteta ind til hans spillere, og siger, 'Hør her gutter, det har været følelsesladet, men jeg er nødt til at tage videre, siger Ferdinand.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER