Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Arsenal vil have ønskespiller: Mikel Arteta forhandler personligt

Arsenal vil meget gerne handle med Real Sociedad. Så meget at manageren selv nu leder de konkrete forhandlinger.

Arsenal er angiveligt på jagt efter Real Sociedad-midtbanespilleren Mikel Merino, med manager Mikel Arteta i spidsen for forhandlingerne.

Arsenal har længe søgt efter en ny midtbaneforstærkning denne sommer, og interessen for den højt ansete spanske midtbanespiller, som har imponeret under Imanol Alguacil de seneste sæsoner, er nu intensiveret. 

Ifølge det spanske medie Sport har Arteta personligt gjort en indsats for at overbevise Merino om at skrive under med The Gunners og har også ringet til den 28-årige for at fremlægge Arsenals store planer.

Merinos nuværende kontrakt med Real Sociedad løber indtil sommeren 2025, og Arsenal tror på, at de kan sikre sig midtbanespilleren for en rapporteret sum på omkring 200 millioner. Der meldes dog at være hård konkurrence fra Barcelona, som også søger en spiller med en profil som Merino, mens de forsøger at genopbygge under Hansi Flick.

Merino tilbragte sæsonen 2017/18 hos Newcastle United og spillede 24 kampe i Premier League for The Magpies, inden han skiftede til Real Sociedad.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER