Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
3 - 1
(2 - 1)
Manchester C
West Ham
P. Foden (2), P. Foden (18), R. Hernández (59)
M. Kudus (42)
Michael Ehrhorn

Årets chokskifte: Nu rykker det nærmere

Vincent Kompany rykkede ud af Premier League, men det ser efterhånden mere og mere sandsynligt ud, at han skal være træner i Bayern München.

Vincent Kompany er i meget konkrete forhandlinger med Bayern München om at blive klubbens næste cheftræner. Den belgiske træner er meget interesseret i muligheden, og Bayern har allerede diskuteret et ambitiøst projekt med ham.

Kompany, der rykkede ned med Burnley, ser ud til at være klar til at tage skridtet op til en af Europas største klubber. Hans taktiske dygtighed og lederevner har gjort ham til en attraktiv kandidat for Bayern, der er på udkig efter en træner med en moderne tilgang til spillet.

Selvom Kompany er en stærk kandidat til jobbet, kræver ansættelsen stadig godkendelse fra Bayerns ledelse. Ifølge kilder, som eksklusivt afslørede nyheden mandag, er Kompanys navn højt på listen over potentielle trænere, og han har allerede haft konstruktive samtaler med klubbens ledelse.

Bayern München søger en træner, der kan føre klubben tilbage til de største triumfer i både Bundesligaen og Champions League. Med Kompanys erfaring som både spiller og træner i topklubber forventes han at kunne bringe nyt liv og en frisk strategi til det bayerske mandskab.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER