Fodbold nyheder

Hart ser op til Casillas

Af Allan Baisgaard

For at forbedre sit spil på stregen ser Joe Hart filmklip med Real Madrid-keeper Íker Casillas.

Selv om han er ung, så har Manchester City-keeper Joe Hart allerede bidt sig fast på klubbens førstehold såvel som det engelske landshold. Og for at forbedre sit spil har unge Hart sat sig for, at studere det spil som Real Madrid-legenden Íker Casillas har på stregen. Målet er at forbedre sig og udvikle sine evner så meget som muligt inden sommerens EM.

Hart som er nomineret til PFA's (The Professional Footballers' Association) Player of the Year i Premier League, mener, at han kan lære en del af den tilgang som Casillas har til en-mod-en situationer:

- Jeg arbejder på at finde ud af, hvordan Casillas er i stand til at reagere på, hvad angriberen gør i stedet for at prøve at forcere angriberen til at træffe en beslutning, som jeg ellers har gjort indtil nu, udtaler Hart til The Mail on Sunday.

Målet for Hart er at lære, hvordan Casillas bruger hans reflekser i stedet for, at Hart afventer angriberens næste træk, og det er noget som Manchester City-keeperen arbejder på:

- I vores liga (Premier League red.) ved du at angriberen lægger mere vægt på styrken i skuddet mere end placeringen, så du kan gøre dig stor og være ret sikker på, at han skyder der, hvor du dækker. Men jeg oplever flere og flere forskellige angribere og flere forskellige spillestile, som gør, at jeg må lære af det Casillas kan: Hans hurtige beslutninger og hurtige reflekser, slutter Hart.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik