Fodbold nyheder

Værste indkøb af Souness

Af Torsten Brix

FourFourTwo svinger pisken over manager Graeme Souness, der har lavet vanvittigt mange dårlige ”signings”.

1. Ali Dia – Southampton
Efter 53 minutter blev han kåret som det værste indkøb i Premier Leagues historie. En hæder, som den tidligere Southampton-angriber, stadigvæk har.


2. Istvan Kozma – Liverpool
Blev i 2007 kåret – af The Times – til det fjerde dårligste indkøb i Premier Leagues historie. Den ungarnske midtbanespiller nåede kun at spille seks kampe, inden han blev sendt hjem igen.


3. Jean-Alain Boumsong – Newcastle
Den franske forsvarsspiller udgjorde sammen med Titus Bramble et rædselsforsvar for Newcastle, selvom Boumsong kostede 80 millioner kroner. Men Newcastle har flere dårlige transfers i historiebøgerne – som 100 millioner kroners angriberen Albert Luque, der kun nåede at score ét sølle mål i Nordengland.


4. Corrado Grabbi – Blackburn
Også i Blackburn havde Souness store problemer, når der skulle indkøbes angribere. Den værste var Grabbi, som kostede 70 millioner kroner, og den italienske angriber formåede intet, da han alt for ofte var skadet.


5. Gary Charles – Benfica
I Portugal forsøgte Souness at hente flere engelske angribere til sollandet – uden den store succes. Mark Pembridge, Dean Saunders, Brian Deane, Steve Harkness, men værst var dog Gary Charles, der aldrig slog til på Estadio da Luz.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik