Fodbold nyheder

Formstærke Leeds mod Cardiff

Af Torsten Brix

Cardiff lagde fantastisk fra land i The Championship, men siden da er en del af gassen gået af ballonen. Leeds har gode chancer for point efter 12 kampe i streg uden nederlag!

Tip: X2 til odds 1,73 hos Bet365

Nytårsdag faldt Cardiff for første gang siden tredje spillerunde i The Championship ud af top tre i Englands næstbedste række. Den walisiske hovedstadsklub tabte nemlig for sjette gang i ti kampe, og det kostede altså placeringen helt fremme. Michael Chopra & co. startede ellers sæsonen fantastisk med ti sejre i 14 kampe og bare to nederlag, men efteråret og julemåneden har været rigtig ond ved Cardiff. Således er forspringet i toppen skrumpet og skrumpet, og nu er de manglende succesoplevelser på banen også begyndt at koste vigtige placeringer.

2. juledag gav ellers en tiltrængt succesoplevelse med en hjemmesejr over Coventry, men efterfølgende nederlag på 1-4 til Watford og 0-3 til Bristol City satte hurtigt holdet tilbage.

Leeds har derimod været noget af en succeshistorie i The Championship. Oprykkerne var ikke ligefrem stabile i de første kampe, men siden da har Kasper Schmeichel og holdkammeraterne vist klassen. Således har man ikke tabt i 12 kampe i træk, og det har bragt holdet op på 4. pladsen i rækken – foran Cardiff. Det er altså et yderst selvtillidsfyldt Leeds-mandskab, der skal til Cardiff, og selvom midtbanemanden Kilkenny må undværes, ser det godt ud for gæsterne.

Cardiff har godt nok haft et forholdsvis hårdt kampprogram, men ikke desto mindre har modstanderne udstillet Cardiff på en sådan måde, at resultaterne tidligere på sæsonen måske var over niveau for Cardiffs vedkommende. Holdet håber fortsat på comeback til topscorer Bothroyd, men selv når han er klar igen, har han et stykke vej til kampformen.

Alt i alt tester vi gerne X2 til odds 1,73 hos Bet365, hvor Leeds skal tage point for 13. kamp i træk. Artiklen er leveret i samarbejde med Spilxperten. Se mere - her

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik