Fodbold nyheder

Horsens bane er smadret

Af Thomas Christensen

Alle der fulgte mandagskampen mellem Horsens og AaB kunne se, at banen ikke var i den bedste stand. En udskiftning kan komme på tale.

Casa Arena lignede en pløjemark efter opgøret mellem Horsens og AaB, og det efterfølgende snefald har ikke gjort situationen bedre. Nu frygter direktøren for Forum Horsens, Jørn Juul, at det kan blive nødvendigt at lægge en ny bane.

Netop nu undersøger Forum Horsens, om banen skal lægges om. Det vil i så fald være anden gang indenfor kort tid, at det sker. Casa Arena fik nyt græstæppe først i august efter U2-koncerterne, men det har af en eller anden grund ikke fået ordentligt fat, og nu har vintervejret altså formodentlig gjort arbejdet færdigt.

- Vi ved ikke, hvad der er galt. Drænene fungerer, men det nye græstæppe er ikke vokset sammen med underlaget. Derfor er banen blød og fugtig. Vi afventer svar på nogle undersøgelser først i december. Sammen med folkene, der har lagt banen, må vi derefter tage stilling til, hvad der skal ske, siger Jørn Juul til Horsens Folkeblad.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik