Fodbold nyheder

BT: Palace-sejr sender mio. til Heden

Af Kasper Clausen

Da Crystal Palace søndag endegyldigt sikrede sin overlevelse i Premier League, blev der samtidigt sikret millioner i FCM's klubkasse.

Sidste vinter blev den norske angriber Alexander Sørloth solgt fra FC Midtjylland til den engelske Premier League-klub Crystal Palace i det, der i danske perspektiver, var et meget stort salg.

Nordmanden har dog ikke haft meget succes i det engelske, hvilket har medført, at han i vinterens transfervindue blev udlejet til Jess Thorups KAA Gent i den bedste belgiske række.

At Sørloth ikke er at finde i den engelske klub lige nu, ændrer dog ikke på, at Crystal Palaces sejr i weekenden sender millioner imod Herning, det skriver BT.

Ifølge det danske medie skal Palace nu, hvor deres overlevelse i Premier League er garanteret, sende ikke mindre end 22,3 millioner til Heden. Beløbet er en del af den oprindelige aftale, der sendte Sørloth til Palace.

Ved selve salget af Sørloth modtog FCM 75 millioner kroner, og da den engelske klub sikrede sig endnu en sæson i Premier League i sommer steg det beløb til 97,3 millioner kroner. Med den seneste betaling til FCM har Crystal Palace sendt hele 119,6 millioner til FC Midtjylland.

Alexander Sørloths kontrakt med Palace løber frem til sommeren 2022, og han har i alle turneringer fået 20 kampe med et mål til følge for englænderne.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik